Find et kristent mødested på Nykøbing Mors

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det at være troende er fantastisk og en gave. Det giver dig mulighed for at lette dine tanker og følelser, og hjælper med at få hele livet til at gå op i en højere enhed. Kristendommen har eksistereret i mange tusinde år. Her finder du historien i enten den gamle eller nye bibelfortælling. 

Der findes naturligvis forskellige grader af, hvor meget du tror på Kristendommen og det som du får fortalt i bibelen. Der er også nogle der foretrækker at gå i kirke, mens andre nyder at være i naturen. Det kan være svært at finde sig et fristed eller et andet sted uden for kirken, hvor du kan mødes med andre kristne.

Det er her et mødested for kristne kommer ind i billedet. 

Derfor skal du vælge et kristent mødested

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du skal vælge et kristent mødested. Ved at vælge det rette kristne mødested eller fristed, kan du finde ro og stilhed i sjælen. Det kan særligt være rart i en hverdag, hvor man har travlt eller føle sig stresset. Med et ophold i et kristent fristed, kan du komme til at mærke dig selv igen og få genopladet batterierne. Det giver dig mulighed for at samle tankerne, og mærke hvem du egentlig er. Tit har vi så mange opgaver og ærinder i løbet af en dag, at vi kommer til at leve livet gennem hovedet og glemmer kroppen i farten.

Hvilket kristent fristed eller mødested skal du vælge?

Er du på jagt efter et kristent fristed eller mødested, kan vi måske hjælpe dig godt på vej. Der findes et helt fantastisk fristed på Mors hos Mikkelbakke Refugium. Det ligger midt i den mest vidunderlige natur, hvor du kan trække stikket fra den travle hverdag. Du kan blandt andet meditere, udfolde din kreative side og meget mere. Læs alt om det kristne fristed her hos https://www.mikkelsbakke.dk/.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.