Find nøglemedarbejdere eller IT freelancere gennem et konsulentfirma

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Står du for at skulle ansætte en eller flere medarbejdere i forbindelse med udvidelse af din virksomheds kompetenceområde – eller har du behov for konsulent bistand til et projekt eller en opgave som snart skal løses? Så kan du med fordel tage kontakt til et konsulentfirma som for eksempel Accuro.

Hvordan kan Accuro hjælpe mig med at finde den rette medarbejder?

Accuro hjælper virksomheder med at finde specialiserede IT medarbejdere eller SAP konsulenter til såvel fast ansættelse som til tidsbegrænsede opgaver og projekter.

Står du således og mangler den helt rigtige kompetence for at kunne gennemføre et krævende IT projekt i din virksomhed kan Accuro hjælpe dig med at udvælge og rekruttere den helt rigtige kandidat. Dette kan enten ske på freelance basis, hvor I udarbejder en tids begrænset kontrakt eller aftale, eller i forbindelse med en fast ansættelse af en nøgle medarbejder eller en medarbejder i en ledende stilling.

Uanset på hvilket niveau du har behov for at ansætte eller supplere med kompetencer står Accuro klar til at hjælpe når det handler om IT og SAP. Inden for disse områder er Accuro nemlig eksperter – og det samme gælder for de kandidater som du kan finde gennem Accuro.

Hvilke services kan Accuro tilbyde?

Som nævnt oven for kan Accuro tilbyde dig at finde medarbejdere eller konsulenter til såvel permanent som midlertidige stillinger, projekt ansættelse og freelance kontrakter.

Dette kan ske på flere måder. Accuro har adgang til en særdeles veludbygget Search & Selection database som udelukkende indeholder kompetente og erfarne profiler fra IT og SAP verdenen. Fra denne database kan Accuro indhente oplysninger på din nye IT eller SAP medarbejder og sørge for at headhunting processen bliver afviklet helt efter bogen.

Hvis du vil vide mere om Accuros rekrutterings metoder kan du med fordel klikke ind på virksomhedens hjemmeside accuro.dk og læse videre.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.