Flos 2097 – en gentænkt klassiker

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du ønsker at oplyse dine stuer med stil og elegance, kan du med fordel vælge de smukke og raffinerede designer lamper fra Flos. Flos er et italiensk brand, som igennem mange årtier har leveret den ene lampe klassiker efter den anden – og det med god grund. Flos går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten i fremstilling af de skønne produkter, hverken når det gælder materialer eller design.

Således er alle Flos lamper blevet til i samarbejde med dygtige designere, som har stået for den visuelle formgivning af de smukke og dekorative designer lamper, som alle holder en høj standard. Italienske Flos er leveringsdygtig i såvel loftlamper og gulvlamper som pendler, bordlamper og væglamper. Du vil altid kunne finde en Flos lampe, som passer perfekt til dit hjem og til den indretning du har valgt. Alle Flos designer lamper er nemlig kendetegnet ved deres tidløse elegance og evnen til at glide gnidningsfrit ind i ethvert decor.

Flos 2097 pendel – det sikre valg af designer lampe

Blandt de helt store klassikere i Flos’ katalog finder vi den lækre 2097 serie. Ønsker du dig en pendel med stil og personlighed, kan du tage et kig på den enestående og særdeles elegante og raffinerede 2097 pendel. 2097 serien fra Flos er inspireret af de klassiske, gammeldags lysekroner, hvor de traditionelle stearinlys er erstattet af smukke, klare pærer, som fungerer som lige dele effektive og dekorative lyskilder.

Samtlige lamper i Flos 2097 serien er formgivet af designeren Gino Sarfatti. 2097 pendlerne, som fås i farverne krom, messing eller sort, har brug for lidt højde mellem gulv og loft for at fremstå fra deres absolut bedste sider.

Hvis du er på jagt efter de stilfulde og raffinerede Flos 2097 pendler, kan du læse meget mere om dem – og om andre lækre designer lamper fra Flos – på den online blog floslamper.dk