Hvordan kan min lokale gardinbus hjælpe mig?

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Måske synes du at gardinbussen er et underligt – og måske en kende overflødigt – koncept. Det er jo muligt at gå ned i en stof forretning og indkøbe materialer til fremstilling af nye gardiner – og samtidig kan man sagtens selv tage mål af vinduer og øvrige glas partier. Men her skal du tænke på at det at købe nye gardiner ikke blot er et spørgsmål om at købe noget tilfældigt stof og sy gardinerne ud af det.

Du har, når du står i en stof butik, ingen mulighed for at teste gardinerne i deres rette element, nemlig hjemme hos dig selv. Gardiner har en stor påvirkning af lys forholdet i de stuer og værelser hvis vinduer og glasdøre de beklæder. Har du netop ommøbleret, og i den forbindelse udskiftet alt dit interiør, skal gardinerne allerhelst matche den nye indretning hvad angår såvel materiale og farve og tekstur. Du vil have endog meget svært ved at vurdere disse forhold når du står med stoffet i hånden i en butik frem for hjemme i boligen.

Der ud over er der visse fordele ved at have en professionel gardinkonsulent ved hånden når der skal måles op til nye gardiner. På den måde undgår du at der sker fejl i forbindelse med opmåling. Laver du selv blot den mindste fejl vil gardinerne ikke passe. Og så er alt dit arbejde spildt.

Book et besøg fra gardinbussen – det betaler sig

I stedet kan du med stor fordel benytte dig af gardinbussen. Når du booker gardinbussen til en aftale vil den komme hjem til dig – fyldt med prøver på gardiner, lameller og persienner, klar til at teste på dine vinduer, altan døre og terrasse døre. Den dygtige gardinkonsulent vil hjælpe dig med råd og vejlending i forbindelse med valg af stof og materialer – og selvfølgelig med opmåling.

Du kan læse mere om gardinbussen på https://gardinbus.nu/sjaelland/gardinbussen-koebenhavn/ 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.