Hvordan virker ansigtsmasker?

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der findes flere forskellige typer ansigtsmasker som dækker varierende behov hos forskellige hudtyper. Til den fedtede og urene hud med tendens til at danne bumser og hudorme kan det anbefales at bruge en rensende maske en gang om ugen.

En ansigtsmaske til fedtet hud kan indeholde en mild frugtsyre eller enzymer, som virker eksfolierende uden at være alt for skrappe ved huden. En sådan maske renser huden i dybden, og skal følges op med en nærende og fugtende serum, så huden ikke tørrer ud.

Du kan også vælge en såkaldt peel off maske, som danner en gummiagtig hinde når den tørrer op. Denne hinde kan trækkes af som en film – og den tager alle urenheder med sig.

En tredje type ansigtsmaske til fedtet og uren hud er baseret på aktivt kul, som binder snavset og virker let desinficerende. Fælles for alle ansigtsmasker til fedtet og uren hud er, at du altid skal sørge for at rense huden grundigt af inden du påfører masken – og at du plejer den grundigt efter du har fjernet masken.

Nærende og fugtende ansigtsmasker til den tørre og sensitive hud

Er din hud der imod tør i overfladen med tendens til let at blive følsom og irriteret, bør du vælge en maske spækket med vitaminer og mineraler – og gerne en så fugtgivende en af slagsen som overhovedet muligt.

En sådan ansigtsmaske kan du med fordel lade sidde på huden i lang tid inden du fjerner den, så at den får lov til at virke i dybden. Du vil tydeligt kunne mærke forskel på din hud før og efter en ansigtsmaske. Huden bliver langt mere spændstig, og genvinder sin ungdommelige glød og smukke udstråling.

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af ansigtsmasker hos Sephora – se dem alle i den online shop på sephora.dk