Hvorfor ikke lige tage et lidt større forbrugslån, end der umiddelbart er behov for?

10 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Når man skal låne penge, så siger man jo som regel, hvor meget det er konkret, man har brug for, hvis man kender det præcise lånebeløb, som man har behov for.

Så får man de penge og får dem betalt med det samme til det, som de var dedikeret til, og det er jo godt, så man kan få ro i sjælen, hvis det var noget akut, der skulle betales, eller bare hvis man stod og skulle lægge en betaling for noget, som man havde købt.

Men der må man så sandelig også tale om, at hvad der kommer let, det går let; for det var jo meget rart i den korte tid – ofte bare et døgn eller nogle timer – hvor man havde så mange penge stående på ens konto, men så er de væk med det samme igen, så man ikke rigtig følte, at man nåede at nyde dem, selvom de jo gik til det, de skulle.

Økonomisk mærkede man dog ikke den store forskel.

Søg flere penge i et forbrugslån for en sikkerheds skyld

I nogle tilfælde ved man måske ikke, hvor mange penge man lige skal bruge, så det kan være meget smart, hvis man helt konkret taget et lidt større Ikano Bank lån af forbrugerlånstypen, når man alligevel har besluttet at låne penge herfra.

Så er man da på den sikre side, end at man skal hen at låne flere penge senere, fordi man lånte for lidt til at starte med.

Men i andre tilfælde kunne det da også være meget rart, hvis man havde lidt ekstra bagefter, når man havde betalt det første beløb, for så følte man trods alt, at man fik lidt (ekstra) valuta for pengene.

De kan jo gå til supplement til det første, man købte, eller bare til en ekstra fornøjelse.

Flere nyheder