Nogle PS4-spil vil gå hen at blive legendariske

01 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Vi antager, at hvis du ejer en Playstation 4, så har du formentlig også ejet eller ejer nogle af de tidligere modeller af en Playstation, så du har prøvet kræfter med de gamle spil på de tidligere konsolmodeller.

Nu om dage kan man være heldig, at de gamle spil bliver udgivet til at kunne spilles på en PS4 og senere modeller, og ellers bliver de genudviklet og opdateret til at kunne dette, men det er ikke en garanti.

Derfor holder mange også fast i deres gamle spilsystemer med spillene og passer godt på dem, så de kan spille dem, når der byder sig en nostalgisk lyst.

For PS4 spil er bestemt nogle af de mest imponerende, der er lavet i nyere tid, men der er bare noget kærkomment, hyggeligt og afslappende ved at spille de gamle spil, hvor man måske oplevede ens første minder med at spile på konsol.

De nuværende PS4 spil sætter standarden for de kommende

Godt nok er grafikken ikke så god, og historien er ikke så sammenhængende eller gennemtænkt ved de her gamle spil, men de har trods alt været med til at lægge grobunden for de spil, man nu får til PS4.

Og her skal man så tænke på, at de nuværende spil til den PS4 er nogle, som der også går hen og sætter standarden for dem, som der bliver lavet i fremtiden, når teknologien bliver endnu mere imponerende.

Så skal man formentlig også have de næste udgaver af en Playstation, så længe de laver dem, og man bliver imponeret over de nye spil.

Og så melder der sig netop også en nostalgisk tone omkring de “gamle” PS4-spil, så man er glad for at man gemte dem, da de vækker gode minder, selvom grafikken og historien her så nu falder bagefter i forhold til, hvad man så har vænnet sig til.

Flere nyheder