Renovering og istandsættelse? Få hjælp fra en rigtig maler

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når dit hus eller din lejlighed skal sælges, og du skal flytte i ny bolig, er der pludselig to boliger, som skal sættes i stand. Det er altid en rigtig god idé at sørge for, at en bolig, som skal sælges, fremstår pletfri og frisk. Potentielle købere vil uvilkårligt bedømme en bolig på dens overfladiske fremtoning – og det kan være vanskeligt at abstrahere fra gammelt, slidt tapet, skrammet træværk, og maling, som er falmet.

Derfor vælger mange at få malet huset eller lejligheden forud for åbent hus arrangementer eller fremvisninger ved ejendomsmægler, for derved at maksimere den forventede salgspris. Og det virker i langt de fleste tilfælde. Hvis en køber kan flytte direkte ind i en nymalet bolig, tæller det på pluskontoten. Du kan således tjene penge ved at yde en ekstra indsats, og få en professionel maler til at give din bolig en ordentlig overhaling – så den kan blive solgt så hurtigt, og til så høj en pris, som muligt.

Istandsættelse af ny bolig? Vælge en professionel maler

Hvis du omvendt har valgt at investere i en bolig, hvor sælger ikke har været nær så fremsynet, kigger du sandsynligvis på et større istandsættelses arbejde. Her kan en dygtig, faglært maler også være behjælpelig. En maler vil, på baggrund af sin uddannelse, er faring og ekspertise, hurtigt kunne vurdere væggene og det indvendige træværks tilstand og beskaffenhed, og her ud fra beslutte hvilken behandling som tjener dit nye hjem bedst.

Hvis du får en eller flere malere til at sætte din nye bolig i stand, vil du kunne flytte direkte ind i et hjem, hvor alle spor fra tidligere beboere er fjernet. Og du vil kunne have glæde af det professionelle malerarbejde, udført af kompetente håndværkere i mange år fremefter.

Du kan altid kontakte din lokale maler på https://malerkanonen.dk/maler/ og få et godt tilbud.