Strapon – når I nyder at lege med rollerne

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du altid tænkt på, hvordan sex ville føles, hvis rollerne blev byttet om – og det var din kæreste, som havde den aktive, penetrerende rolle? Eller er I et lesbisk par, som gerne vil prøve, hvordan penetrering med en penis vil føles, uden at ønske at have sex med en mand? Så kan løsningen sagtens være en strapon.

I modsætning til, hvad mange tror, er strapons ikke udelukkende konstrueret med dominans-sex for øje. Markedet for strapons har udviklet sig utroligt meget igennem de seneste år, hvor det er belevet mere og mere legitimt at indrømme, at man som par nyder at prøve grænser af og lege med de ellers fast definerede roller.

Hvordan anvendes en strapon?

En strapon består af en bælte, som fastgøres om livet og hofterne på den penetrerende part (som regel kvinden). Bæltet er forsynet med et hul, i hvilket den tilhørende dildo kan monteres. Bæltet er fremstillet i materiale, som er behageligt at have på – for eksempel blødt stof eller læder – og som er slidstærkt, så det ikke risikerer at gå i stykker på kritiske tidspunkter.

Den medfølgende dildo kan antage flere forskellige størrelser og faconer, så du kan skifte den ud, hvis den er for stor eller for lille -eller du måske ønsker at afprøve en dildo i en anden facon. Dildoen er fremstillet o materialer, som ligger så tæt på den ægte vare som muligt – ikke hård plast eller andet, som bliver ubehageligt.

Kan jeg købet strapon online?

Selæv om en del af tabuet ved anvendelse af strapon er udvisket, kan det stadig virke grænseoverskridende at skulle ned i en fysisk butik og udvælge den helt rigtige strapon – og udover at skulle stå ansigt til ansigt med en ekspedient, samtidig risikere at støde ind i venner og bekendte, kolleger eller familiemedlemmer.

Køb derfor din strapon online på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer/strap-ons